Over ons

                                                               
                              Informatiedesk Bazaaro.nl 
Bazaaro.nl "De bazaar van de toekomst"

Bent u altijd nieuwsgierig geweest naar lekkere Turkse specialiteiten? Maak op deze site kennis met ons enorme aanbod aan Turkse producten en talloze lekkernijen.
 
Wij zullen ons even voorstellen. Wij zijn in 2013 met veel enthousiasme gestart aan deze webshop. Als jong en dynamisch bedrijf denken wij aan een leuke uitdaging te beginnen en nèt iets meer te kunnen bieden als andere productsites door ons grote en gevarieerde aanbod.

Door ons alleen te focussen op een webshop en niet op een ‘echte winkel’, denken wij de kwaliteit het hoogst te kunnen houden en het best te kunnen waarborgen. In de loop van de tijd kunnen wij hierdoor ook ons assortiment uitbreiden. Zo kunnen we in de toekomst de Bazaar naar u brengen!
 
Mist u toch iets in ons uitgebreide assortiment? Stuur ons een mailtje met bijgaande een foto en wie weet kunnen wij u alsnog aan uw favoriete artikel helpen.
De artikelen zijn op een makkelijke manier gerangschikt zodat het voor u gemakkelijk is om uw producten snel en simpel uit te kiezen. Verder zijn vooral de vaste lage prijzen kenmerkend voor onze webshop.
 
Bij het plaatsen van een grote(re) bestelling, doen wij ons best om u tegemoet te komen in de verzendkosten. Vraag naar de mogelijkheden.
 
Heeft u vragen, opmerkingen of verbeterpunten? Wij horen dit graag en zijn blij met alle feedback. Wij streven ernaar om binnen 24 uur uw mail te beantwoorden. 
 
Kijkt u rustig rond in onze webshop en waan u bij het bekijken van al die lekkere Turkse producten weer in het heerlijk warme Turkije.

Met vriendelijke groet,
 
Het Team van Bazaaro.nl

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.