Producten
Blijf op de hoogte
Aanmelden
85f305b193ab7939fd0fea53ec3670bf.jpg
                                                     
                        Informatiedesk Bazaaro.nl 

I-Deal

U kiest bij Selecteer een betaalmethode de Betaalmethode "I-Deal"
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, Postbank, Rabobank of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.
 
Bancontact/Mister Cash (online betalingen in België)
Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald. U kiest in de kassa voor betalen via Bancontact/Mister Cash.


Sofort Banking
Deze betaalmethode wordt vooral veel gebruikt door consumenten in Duitsland en België maar is ook beschikbaar in Nederland. Sofort Banking biedt TÜV-geteste bescherming van persoonsgegevens. Om met Sofort Banking te betalen kies je tijdens het afrekenen voor Sisow en vervolgens voor Sofort.


Vooruit per bank betalen
U kunt ervoor kiezen om het totaalbedrag via een overschrijving over te maken aan
Yalvac Webshopexpress (bazaaro.nl). U dient dan zelfstandig de betaling te voldoen via internetbankieren of via een schriftelijke overschrijving. Wanneer u voor deze betaalmethode kiest, dan krijgt u alle betaalgegevens per e-mail aangeleverd. Voor een betaling die vooruit per bank geschiedt betaalt u niks extra. De verzendkosten betaalt u alleen indien dit van toepassing is. Vermeld altijd het factuurnummer!
Vooruitbetalen is een veilig manier van betalen die geen extra kosten met zich meebrengt. Wel zal het bedrag één of meerdere dagen onderweg zijn voordat het bij Yalvac Webshopexpress (bazaaro.nl) wordt bijgeschreven. Dit kan een vertraging opleveren in de levertijd van uw bestelling. Zodra de betaling binnen is ontvangt u hiervan een bevestiging en wordt diezelfde dag – mits op voorraad- uw bestelling verzonden.

Onze Bankgegevens:
Bank: RABOBANK
Plaats: Barneveld
Bedrijfsnaam: Serhand van der Zee
Rekeningnummer: 01 70 29 56 72
IBAN-nummer: NL22RABO-0170295672

Overboekingen vanuit het buitenland: 
RABOBANK The Netherlands
BIC: RABONL2U
IBAN: 
NL22RABO-0170295672